Vršimo usluge održavanja industrijskih i stambenih objekata. Tvrtka se afirmirala kroz niskogradnju, građevinske i montažerske radove. Popravljamo i održavamo vodovodne i kanalizacijske sustave. Čistimo kanalizacijske cjevovode uz korištenje suvremene opreme. Naša opremljenost jamči kvalitetu.

U održavanje spadaju i redoviti popravci , otklanjanje kvarova u sustavu i obnavljanje starih i loših kanala. Popravci i otklanjanje kvarova na uređajima obavljaju se zamjenom i popravcima na terenu.

Obnavljanje i popravak kanala su sve značajnije aktivnosti zbog potreba boljeg i jeftinijeg skupljanja i pročišćavanja otpadnih voda i potreba veće zaštite okoliša.

U mogućnosti smo Vam smanjiti nekontrolirane gubitke vode uz pomoć najsuvremenije tehnologije koja se danas koristi za otkrivanje mjesta propuštanja na cjevovodima te najkvalitetnijeg stručnog kadra.

Točno utvrđujemo stanje u kojem se vodovodna mreža nalazi i precizno lociramo mjesto kvara na kojem dolazi do propuštanja.

Naša specijalizacija:

  • Održavanje kanalizacije i vodovoda – čistimo cjevovode, pronalazimo i lociramo puknuća i oštećenja cjevovoda,koristimo najsuvremeniju opremu

  • CCTV snimanje cjevovoda – koristimo suvremene robot kamere, utvrđujemo stanje kanalizacije,lociramo oštećenja cjevovoda

  • Čišćenja – čistimo cjevovode uz korištenje vozila za visokotlačno čišćenje

  • Tehnička ispitivanja – vršimo tehničke analize cjevovoda

  • Zaštita okoliša – suvremenim metodama utvrđujemo stanje cjevovoda